Kurz Filip

Kurz Filip

Kurz Filip bude probíhat v prostorách poutních domů na sv. Hostýně  v termínu 10.-12.2.2023. Program začíná v pátek večer (cca 17:30, bude upřesněno) a končí nedělním obědem, je potřeba zúčastnit se celého programu (bez pozdějších příjezdů a dřívějších odjezdů).

Cena za osobu na celý víkend je 1300 Kč pro dospělé, studenti do 25ti let mají dotovanou cenu 800 Kč. Součástí ceny za kurz je ubytování, strava a účast na programu. Platit se bude až na místě. Ceny jsou dotované. 
 
Na svatý Hostýn bude možné vyjet autem. Povolenku ke výjezdu auty nahoru obdržíte emailem. Pro biřmovance z Kelče budeme v případě zájmu organizovat společný odjezd auty. 
 
Na kurzu NEBUDE zajištěno hlídání dětí ani herna. Děti je s sebou možné vzít jen v případě, že jsou schopny být samotné nebo pro ně zajistíte hlídání (osobu, která se neúčastní žádného programu). Kapacita pro děti a jejich hlídání je omezena. Pokud byste chtěli tuto možnost využít, napište nám do poznámky v přihlášce počet dětí a počet hlídačů, kvůli ubytování a stravě.
 
V případě nejasností kontaktujte o. Jana Berku, 731965271, [email protected]

PŘIHLÁŠKA ZDE: https://forms.gle/Sj1kbMauDQQtSBau5
 
PŘIHLÁŠKA PRO BIŘMOVANCE Z KELČE A FARNÍKY Z KELČE U O. JANA

Přihlašování bude spuštěno 2. 1. 2023 od 19:00